Vištienos mišrainė su riešutais ir vynuogėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Rūkytą vištieną smulkiai supjaustykite.

Obuolį nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Pekino kopūstą smulkiai supjaustykite.

Vynuoges perpjaukite pusiau.

Graikinius riešutus susmulkinkite ir paskrudinkite sausoje keptuvėje.

Viską sumaišykite su majonezu.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai