© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos krūtinėles sumalkite. Į faršą įdėkite piene išmirkytas batono riekeles, suberkite krakmolą, įmuškite kiaušinį, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Obuolį nulupkite ir supjaustykite apskritais griežinėliais (iš vidurio pašalinkite sėklas). Iš vištienos faršo formuokite maltinius, į vidų dėdami po obuolio griežinėlį, tuomet juos apvoliokite miltuose.

Kepkite gausiai aliejaus pripiltoje keptuvėje. Galite patiekti su bulvių koše, pomidorais, žirneliais ir obuolių skiltelėmis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai