© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kumpelius paprieskoniuojam ir gerai apkepinam. Išimam. Kriaušes nulupame, supjaustome ketvirčiais ir išimam sėklas, apslakstome citrinos sultimis. Svogūną supjaustom.

Į keptuvę, kur kepė vištiena, dedam svogūną, apkepinam ir beriam kriaušes. Jei kietos, apkepinam ir tada dedam mėsą. Pabarstome pipirais, druskyte ir kepiname. Galima įpilt pabaigoje grietinėlės.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai