© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Porą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite siaurais žiedeliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir patroškinkite jame porus, kol bus beveik gatavi. Tuomet sudėkite juos į dubenį.

Anakardžių riešutus smulkiai sukapokite ir suberkite prie troškintų porų. Ananasų kubelius šiek tiek apdžiovinkite ir sumaišykite su porais bei riešutais.

Įdarą pasūdykite ir pagal skonį įberkite kario prieskonių bei šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Vištienos krūtinėlės filė nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną jų įpjaukite taip, kad jų viduje gautųsi kišenė. Krūtinėles iš visų pusių įtrinkite druska ir pipirais.

Į krūtinėlių kišenes pridėkite įdaro ir sutvirtinkite jas mediniais dantų krapštukais.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir įdarytus kepsnius apkepkite iš abiejų pusių po 3-4 min., kol susidarys rusva plutelė. Tuomet perkelkite juos į puodą, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 – 15 min.

P.S. Jei norite, kad įdaras nebūtų toks birus, galite įtarkuoti į jį 50 – 60 g sūrio. Jei norite, kad patiekalas būtų naudingesnis sveikatai, naudokite džiovintus, o ne kepintus riešutus.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai