Vištienos kotletai su jogurtiniu padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė, obuolius ir svogūną supjaustykite gabalėliais ir sutrinkite trintuvu.

Suberkite į vištienos faršą manų kruopas, druską, pipirus ir karį. Išmaišykite. Pastatykite 1 – 2 valandoms į šaldytuvą.

Suformuokite iš faršo kotletus (jei norite, galite įberti į faršą ir cinamono), apvoliokite sėlenų arba džiūvėsėlių masėje su prieskoniais.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 – 12 min. Patiekite su padažu.

Padažui žalumynus sutrinkite, supilkite jogurtą, grietinę, garstyčias, citrinos sultis, suberkite tarkuotą citrinos žievelę. Įberkite, druskos, pipirų, išmaišykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Vištienos filė
1 vnt. Obuoliai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Manų kruopos
1 šaukštelis Karis
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
0,5 stiklinė Malti džiūvėsėliai
Padažui:
150 g Jogurtas (natūralus)
150 g Grietinė
0,5 šaukštelis Garstyčios
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
40 ml Citrinų sultys
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska
1 sauja Svogūnų laiškai
žiupsnelis Čiobreliai
žiupsnelis Peletrūnai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :