Vištienos kepsnys su ananasų karūna

 (1)
Vištienos kepsnys su ananasų karūna
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite garstyčias su medumi ir gausiai aptepkite vištienos kepsnelius.

Dėkite uždengtus į šaldytuvą ir palikite marinuotis per naktį.

Pirštais nubraukite marinatą, kepsnelius apibarstykite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Ananasus nusunkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.

Ananasų ir sūrio masę dėkite ant kepsnelių ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 šaukštas Medus
3 šaukštas Dižono garstyčios
400 g Vištienos filė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 puodelis Ananasai
1 puodelis Fermentinis sūris
1 šaukštas Majonezas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :