Vištienos kepsnys su ananasų karūna
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite garstyčias su medumi ir gausiai aptepkite vištienos kepsnelius.

Dėkite uždengtus į šaldytuvą ir palikite marinuotis per naktį.

Pirštais nubraukite marinatą, kepsnelius apibarstykite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Ananasus nusunkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.

Ananasų ir sūrio masę dėkite ant kepsnelių ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-30 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai