Vištienos kepsnys su ananasais ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.9091 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos išmuškite.

Pabarstykite vištienos prieskoniais, druska, pipirais.

Sudėkite į dubenį, užpilkite konservuotų ananasų sirupu ir palikite marinuotis 30 minučių.

Vištienos gabaliukus apvoliokite miltuose ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Ant iškepusių vištienos kepsnių uždėkite po ananasų griežinėlį, o į ananaso vidurį – šaukštelį majonezo. (Galima naudoti ir gabalėliais pjaustytus konservuotus ananasus, tuomet majonezą dėkite ant viršaus.)

Sutarkuokite „Džiugo“ sūrį ir užbarstykite ant kepsnių.

Paruoštus kepsnelius kiškite į iki 200 laipnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Ingredientai: 800 g vištienos filė 1 indelio griežinėliais konservuotų ananasų 70 g. sūrio 3 valg. šaukštų miltų 2 valg. šaukštų majonezo aliejaus kepimui druskos, pipirų, vištienos prieskonių, petražolių

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai