Vištienos kepsniukai su rikotos įdaru ir šoninės „marškinėliais“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.7000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite plonais ir plačiais kepsniukais.

Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad suminkštėtų.

Pabarstykite druska ir pipirais.

Rikotą išsukite su išspaustu česnaku, grietine ir smulkiai pjaustytu mairūnu.

Rikotos masę tepkite ant kepsniukų.

Kepsniukus susukite ir apvyniokite plonomis, bet ilgomis šoninės juostelėmis.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai