Vištienos kepsniukai įdaryti pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų krūtinėles perpjaukite pusiau ir uždengus maistine plėvele gerai išmuškite.

Apibarstykite druska ir pipirais abi puses.

Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

Įdaro dėkite ant kepsnių, ant pievagrybių uždėkite po mažą gabaliuką sviesto, sulenkite.

Atsargiai apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai