Vištienos kepsniukai įdaryti pievagrybiais

Vištienos kepsniukai įdaryti pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų krūtinėles perpjaukite pusiau ir uždengus maistine plėvele gerai išmuškite.

Apibarstykite druska ir pipirais abi puses.

Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

Įdaro dėkite ant kepsnių, ant pievagrybių uždėkite po mažą gabaliuką sviesto, sulenkite.

Atsargiai apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištų krūtinėlės
12 vnt. Pievagrybiai
2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 šaukštas Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :