Vištienos kepsneliai su peletrūno padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną ištrinkite vištienos prieskonių mišiniu ir palikite keletai valandų įsigerti.

Pasimarinavusias vištienos krūtinėles pakepkite ant „grilinės“ (gruoblėtos) keptuvės, kol gražiai apskrus.

Tuo pačiu metu galima ruošti padažą. Į indą supilkite pomidorų tyrę ir šildykite ant mažos ugnies.

Sudėkite smulkintus svogūnus, porus, morką, peletrūną, krapus, petražoles ir įpilkite vyną.

Kaitinkite, kol vynas išgaruos ir padažas taps tirštas.

Kol viskas dar garuoja dėkite į lėkštę, padažą pilkite ant kepsnelių ar patiekite atskirai dubenėlyje.

Patiekti su mėgiamomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai