Vištienos kepsneliai su kaparėliais

Vištienos kepsneliai su kaparėliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištos krūtinėlę perpjaukite per pusę - turi gautis du kepsniukai (viso - 6).

Iš abiejų pusių pabarstykite pipirais ir druska.

Kepsnelius apvoliokite miltuose (švelniai papurtykite, kad nubyrėtų miltų perteklius).

Apkepkite kepsnelius įkaitintame svieste, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kad vištiena ne tik apskrustų, bet ir iškeptų.

Vištieną atidėkite į šoną.

Į tą pačią keptuvę supilkite vyną, citrinų sultis, įdėkite du šaukštus sviesto ir suberkite kaparėlius.

Kai užvirs po minutę apkepkite padaže vištienos kepsnelius iš abiejų pusių.

Sudėkite vištieną į serviravimo indą, tolygiai užpilkite padažą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Vištų krūtinėlės
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 puodelis Miltai
0,5 puodelis Baltas sausas vynas
4 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Sviestas
0,5 puodelis Kaparėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :