Vištienos kepsneliai su baklažanų karūna
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus plonai supjaustykite ir apiberkite gana gausiai druska. Padėkite į šoną.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite.

Vištienos filė supjaustykite kepsneliais ir šiek tiek išmuškite. Apibarstykite druska ir pipirais.

Vištienos filė apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Iš baklažanų išsiskyrusį skystimą nupilkite, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Iškeptus vištienos kepsniukus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Ant kiekvieno dėkite baklažano riekelę, ant jo pomidorų griežinėlių ir užbarstykite sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai