Vištienos kepsneliai su baklažanų karūna

Vištienos kepsneliai su baklažanų karūna
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus plonai supjaustykite ir apiberkite gana gausiai druska. Padėkite į šoną.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite.

Vištienos filė supjaustykite kepsneliais ir šiek tiek išmuškite. Apibarstykite druska ir pipirais.

Vištienos filė apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Iš baklažanų išsiskyrusį skystimą nupilkite, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Iškeptus vištienos kepsniukus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Ant kiekvieno dėkite baklažano riekelę, ant jo pomidorų griežinėlių ir užbarstykite sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištienos filė
1 vnt. Baklažanai
3 vnt. Pomidorai
50 g Fermentinis sūris
1 vnt. Kiaušiniai
2 Miltai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :