Vištienos kepsneliai su agurkų salotomis
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną sudėkite į didelį indą ar plastikinį maišelį ir sumaišykite su TERIYAKI marinatu. Palikite pastovėti 1 val.

Vėliau kepkite kepsninėje tiesiai ant ugnies apie 3–4 min. Stebėkite, kad nepridegtų.

Baigiant kepti patepkite padažu TERIYAKI.

Supjaustykite agurkus ir svogūnus.

Sumaišykite likusias sudėtines dalis. Sudėję daržoves, viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti 30 min.

Patiekite mėsą su TERIYAKI padažu ir salotomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai