Vištienos kepsneliai pievagrybių padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite į tris dalis, įtrinkite druska, paprikos milteliais, pipirais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Kepkite ant nedidelės ugnies kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Kol vištiena kepa, pasiruoškite padažą.

Supjaustykite nuplautus pievagrybius, susmulkinkite svogūną.

Pievagrybius su svogūnu dėkite kepti į kitą keptuvę arba palaukite kol iškeps vištiena ir galėsite ją išimti.

Pievagrybius ir svogūnus svieste kepkite apie 5 minutes. Įberkite miltų ir išmaišykite. Pagardinkite druska.

Įpilkite balto vyno, kepkite dar apie 3 minutes.

Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs, išmaišykite, įberkite petražolių, čiobrelių ir rozmarinų.

Sudėkite vištienos gabaliukus ir patroškinkite kelias minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai