Vištienos kepsneliai, kuriems neįmanoma atsispirti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite pusės delno dydžio ir centimetro storio gabaliukais.

Gabaliukus uždenkite maistine plėvele ir išmuškite maistiniu plaktuku (plėvelė apsaugos mėsą nuo sudraskymo).

Pabarstykite duska, pipirais ir Provanso žolelėmis iš abiejų pusių. palikite kelioms minutėms kad prieskoniai susigertų.

Kiaušinius išplakite su pienu ir išspaustu česnaku.

Kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir vėl kiaušinio plakinyje.

Dėkite kepti į jau keptuvėje įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai