© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kepenėles 1 – 2 val. pamirkykite piene. Svogūną, česnaką smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, tada sudėkite kepenėles ir kepkite, kol iškeps.

Įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muskato riešuto. Keptas kepenėles kartu su sviestu sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai