Vištienos kepenėlių paštetas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kepenėles 1 – 2 val. pamirkykite piene. Svogūną, česnaką smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, tada sudėkite kepenėles ir kepkite, kol iškeps.

Įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muskato riešuto. Keptas kepenėles kartu su sviestu sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos kepenėlės
2 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
100 g Sviestas
500 ml Pienas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
Sudėtingumas :