Vištienos kebabas
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite vištieną pageidaujamo dydžio gabaliukais.

Sumaišykite vištienos gabaliukus su prieskoniais.

Sumaukite vištienos gabaliukus ant iešmelių, bet nesuglauskite jų.

Dažnai vartydami iešmelius kepkite apie 10 minučių arba kol vištienos filė gabaliukai iškeps.

Vištiena būna iškepusi, kai ima tekėti skaidrios sultys.

Patiekite su tortilijomis,humusu ir daržovėmis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai