Vištienos ir špinatų troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkintus česnakus pakepinkite aliejuje.

Ant česnakų sudėkite nesmulkintą vištienos filė ir uždengtoje keptuvėje patroškinkite 5 minutes. Tada apverskite, pakaitinkite dar 5 minutes ir atidėkite.

Tuo metu perpjaukite paprikas, išimkite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.

Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir grybus.

Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, suberkite paprikas, svogūnus, grybus ir patroškinkite 3–4 minutes.

Tada sudėkite špinatus, išmaišykite ir porą minučių pakaitinkite.

Sumažinkite temperatūrą.

Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, dėkite prie daržovių ir gerai išmaišykite.

Patiekalą pagardinkite druska ir pipirais.

Užberkite tarkuoto sūrio, sausoje keptuvėje skrudintų batono kubelių ir patiekite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai