Vištienos ir moliūgų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, moliūgą supjaustykite kubeliais, vištieną nedideliais gabaliukais.

Vištieną pabarstykite druska, pipirais, muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais, apkepkite svieste kol paskrus. Suberkite į puodą.

Svogūnus su česnakais apkepkite svieste, kol svogūnai kiek suminkštės ir sudėkite moliūgą. pabarstykite imbiero milteliais ir apkepkite.

Suberkite viską į puodą. Įberkite čiobrelių, įpilkite vištienos sultinio ir kokosų pieno.

Troškinkite 30 minučių ant mažos ugnies ir uždengus dangtį.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai