© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dideliame dubenyje išplakite riešutų sviestą, sojos padažą, citrinos sultis, rudąjį cukrų, kario miltelius, česnaką ir aštrų padažą. Į šį marinatą sudėkite vištienos gabalėlius.

2 val. (dar geriau - per naktį) palaikykite šaldytuve. Sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite karštame grilyje po 5 min iš abiejų pusių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai