Vištienos gabaliukai su kokosų padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais ir įtrinkite juos citrininiais kepsnių prieskoniais.

Kepkite vištienos gabaliukus, kol jie gražiai paruduos ir gerai iškeps.

Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų, nuplaukite šaltu vandeniu ir sumaišykite su trupučiu aliejaus. Padėkite į šalį.

Susmulkinkite papriką, svogūnus ir kopūstus.

Įkaitinkite kepimo aliejų paprastoje arba kiniškoje (WOK) keptuvėje. Į įkaitintą aliejų sudėkite paprikos, svogūnų, kopūsto gabaliukus ir makaronus. Pakepkite nuolat maišydami ir užbarstykite prieskonių mišinio lauko kepsniams su dūmo aromatu.

Sumaišykite kokosų pieną su SANTA MARIA SWEET saldžiu aitriųjų paprikų padažu prikaistuvyje. Pavirkite ir išspauskite žaliosios citrinos sulčių. Skanaus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai