© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė nestipriai išmušti, iš šono padaryti gilią įpjovą, kad gautume kišenėlę.

Iš vidaus ir iš išorės krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais.

Jeigu mėgstate, galite naudoti vištienos prieskonius arba karį.

Brie sūrį supjaustyti gabalėliais, kurių ilgis būtų lygus kišenėlės ilgiui. Sūrį sudėlioti į kišenėles. Užtvirtinti krūtinėlės kraštus.

Kiaušinį išplakti, kiekvieną krūtinėlę pavolioti plakinyje, paskui džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Patiekti su žaliomis salotomis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai