© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per: 150min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos blauzdeles be sąnario ištrinkite druska bei džiovintais čiobreliais. Tada jas dėkite į puodą ir gausiai apipilkite ištirpintais ančių taukais, kad visos blauzdelės būtų apsemtos. Viską užvirinkite ir sumažinę kaitrą virkite apie 1,5 h.

Supjaustykite kopūstus, pankolį ir sudėkite į puodą. Į puodą sudėkite likusius ingredientus: sviestą, aliejų, cukrų, druską, balzamiko actą, raudonąjį ir baltąjį vyną. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite apie 30-40 minučių.

Padažui pagaminti: keptuvėje karamelizuokite cukrų, įpilkite baltojo vyno, viską pakaitinkite, kol sutirštės, ir tada dėkite bruknes, imbierą. Palaukę kol padažas atvės, viską sumalkite ir perkoškite per sietelį. Prieš serviruojant padažą pašildykite, pagardindami gabalėliu sviesto.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai