Vištienos užkepėlė su bulvėmis ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves gana smulkiai supjaustykite, suberkite ant kepimo popieriaus užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. (Pilnai iškepti neturi, turi gražiai apskrusti.)

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę kepti. Pagardinkite druska, pipirais, džiovintais čiobreliais, išspaustu česnaku.

Kai vištiena ims skrusti, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir stambiau pjaustytus pievagrybius.

Kepkite dar 5-6 minutes.

Vištieną sumaišykite su bulvėmis ir suberkite viską į kepimo indą.

Užpilkite grietinėlės, pagardintos druska ir pipirais, ir pabarstykite fermentiniu sūriu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai