Vištienos apkepas su pievagrybiais ir sūriu

Vištienos apkepas su pievagrybiais ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
75min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite riekelėmis.

Sutarkuokite mocarelos ir fermentinį sūrius.

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apiberkite druska, pipirais.

Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite ir apkepkite svieste.

Dėkite sluoksnį vištienos, ant viršaus svogūnus, tada pievagrybius ir pabarstykite tarkuoto mocarelos sūrio.

Vėl sluoksniuokite vištieną, svogūnus ir pievagrybius.

Aplaistykite išlydytu sviestu, grietinėle ir užperkite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepimo indą uždenkite folija, keliose vietose pradurkite skylutes.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių ir dar 20 minučių nuėmus foliją iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištiena
3 vnt. Svogūnai
200 g Pievagrybiai
3 skiltelė Česnakai
100 g Mocarelos sūris
100 g Fermentinis sūris
70 g Sviestas
0,5 puodelis Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :