Vištiena, troškinta česnakiniame grybų padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite didesniais gabalais.

Apibarstykite pipirais, druska, Provanso žolelėmis, prieskonius įtrinkite.

Vištieną apkepkite svieste, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Kitoje keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus, suberkite smulkiau pjaustytus pievagrybius ir kepkite juos kelias minutes.

Įpilkite vyno, maišant kepkite kelias minutes.

Įpilkite grietinėlės išmaišykite, jei reikia pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite vištienos gabaliukus.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai