© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Didelėje keptuvėje („wok“) įkaitinkite aliejų ir 5 min pakepinkite vištienos kumpelius (dalimis, ne visus iš karto). Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

Nupilkite aliejų ir riebalus, popierine servetėle iššluostykite keptuvę, sudėkite česnakus, imbierus, sojos padažą, ryžių vyną, medų ir gerai išmaišykite. Pabarstykite cukrumi, pagardinkite aštriu čili padažu. Kaitinkite, kol užvirs.

Sumažinkite ugnį, sudėkite kumpelius. Uždenkite ir 30 min kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol vištiena bus iškepusi, o padažas sutirštėjęs. Retsykiais pamaišykite, kad kumpeliai pasidengtų padažu. Jei per tiršta, įpilkite truputį vandens.

Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite petražolėmis ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai