Vištiena su pupelėmis ir baklažanu

 (1)
Kai ateina ruduo, ateina laikas gomurį glostantiems patiekalams su baklažanu. Ši daržovė puikiai atsiskleidžia troškiniuose. Į draugiją tiks vištiena ir baltosios pupelės. Visi ingredientai paruošiami greitai, todėl neužtruksite daug ir gardžiuotis ypatingu ir aukštos maistinės vertės patiekalu.
Vištiena su pupelėmis ir baklažanu
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Supjaustykite filė nedideliais gabaliukais ir tam laikui, kol supjaustysite ir apkepsite daržoves, užpilkite marinatu. Marinatą paruoškite iš sojų padažo, susmulkintų česnakų ir pipirų.

2. Svogūnus supjaustykite smulkiai, baklažanus - vidutinio dydžio kubeliais.

3. Atskirai apkepkite vištienos filę, svogūnus ir baklažanus.

4. Išdėliokite karščiui atsparioje kepimo formelėje vištieną, vėliau svogūnus bei baklažanus ir ant viršaus užpilkite pupeles su padažu. Viską kepinkite 10-15 minučių, 180°С temperatūroje.

5. Prieš patiekdami apibarstykite smulkiai kapota kalendra ir riešutais.

BONDUELLE
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis Baltosios pupelės pomidorų padaže BONDUELLE
1 vnt. Baklažanai
500 g Vištienos filė
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Aliejus
3 šaukštas Sojos padažas
30 g Graikiniai riešutai
6 šakelė Kalendros
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :