Vištiena su parmezanu, makaronais ir špinatais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių. Perpjaukite broilerio filė per pusę.

Apibarstykite SANTA MARIA prieskonių mišiniu PASTA ROSSA ir padėkite į šalį.

Sumaišykite džiūvėsėlius su parmezano sūriu.

Atskirame indelyje išplakite kiaušinius.

Pamirkykite filė gabalėlius išplaktuose kiaušiniuose, paskui panardinkite į džiūvėsėlių su parmezanu mišinį taip, kad visos pusės vienodai pasidengtų.

Apkepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje, kol jie gražiai pageltonuos.

Paskui sudėkite juos ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje maždaug 5 minutes.

Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

Pakepinkite pomidorus, špinatus ir bazilikus svieste.

Sumaišykite juos su išvirtais bei nusausintais makaronais ir pagardinkite PASTA ROSSA prieskonių mišinio. Patiekite iškart.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai