Vištiena su obuolių ir ananasų salotomis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užpilkite marinatu vištienos filė ir palikite marinuotis bent 1 valandą.

Vėliau vištienos gabaliukus suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių 10–15 minučių.

Supjaustykite ananasą smulkiais kubeliais. Nulupkite ir supjaustykite
obuolius bei susmulkinkite salotas.

Sudėkite salotas į didelį dubenį ir ant viršaus uždėkite smulkintų ananasų ir obuolių sluoksnį.

Sumaišykite alyvuogių aliejų, amerikietišką lauko kepsnių padažą, aitriąsias paprikas, žaliosios citrinos sultis ir tarkuotą žievelę.

Paruoštą užpilą užpilkite ant salotų.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai