© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištiena pamarinuojama bent valandą. Galima ir per naktį.

Keptuvėje apkepama įpylus puodelį vandens. Aliejaus nebepilti, nes jo užteks nuo marinato.

Tada perdedama į puodą su supjaustytu poru. Suberiama smulkiai supjaustyta arba sutarkuota morka bei paprika. Supjaustomi mangai. Įpilama vandens, kad vos apsemtų. Ant vidutinės ugnies troškinama 20 min.

Pabaigoje įdedama grietinės (šaukštas arba du) arba įpilama grietinėlės. Suberiamas karis. Išmaišyti, leisti užvirti ir viryklę išjungti. Tegu pastovi, kol išvirs ryžiai.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai