Vištiena su itališku sūrio padažu

Autorius: Eglė Kupšytė
Gorgondzola, parmezanas, mocarela, rikota, maskarponė... Ko netrūksta italams, tai sūrių įvairovės. Nuo šiaurės iki pietų net ir pats mažiausias Italijos kaimelis turi savo sūrio tradiciją. Tetulė Eglė šiandien siūlo ypač gardų ir greitai paruošiamą patiekalą – vištieną su sūrio padažu. Tam tikri patiekalai patinka visiems be išimčių. Kaip jau supratote, tetulė Eglė kitokių ir negamina! Pirmyn!
© E.Kupšytės nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais.

Sudėkime vištieną į keptuvę su aliejumi, pagardinkime rozmarinu, druska ir pipirais, kepkime 15 min.

Į nedidelį puodą sudėkime grietinę, gorgondzolą ir parmezaną, maišykime ant nedidelės ugnies, kol pasidarys vientisa masė.

Karštą padažą pilkite ant iškeptos vištienos ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
100 g Gorgondzolos sūris
50 g Parmezano sūris
100 ml Grietinė
žiupsnelis Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :