Vištiena su imbieriniu padažu

© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis.

Vištienos šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų miltuose ir kepkite česnakiniame svieste iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, cinamonu, imbieru, kardamonu ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištų blauzdelės
8 šaukštas Sviestas
6 skiltelė Česnakai
1 vnt. Mangai
4 šaukštas Rudasis cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
0,3 šaukštelis Muskato riešutai
0,3 šaukštelis Kardamonas
1 šaukštas Sojos padažas
100 g Migdolų miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :