Vištiena su grybais
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištą nuplaukite, nušluostykite ir supjaustykite gabalėliais. Morkas ir grybus supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite svogūną.

Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų, apkepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių, kol apskrus.

Sudėkite ant vištienos svogūnus, grybus, smulkiomis juostelėmis supjaustytą jautieną, skiltelę česnako ir morkas. Įpilkite vyno, įdėkite lauro lapą, įberkite druskos, kario. Jei vištienos gabalėliais bus ne visiškai apsemti, įpilkite šiek tiek vandens.

Troškinkite apie valandą, vis pamaišydami ir įpildami karšto vandens.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai