© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite vieno kąsnio arba didesniais gabalėliais.

Sumaišykite miltus su pipirais ir druska. Miltų mišinyje apvoliokite vištienos gabaliukus.

Kepkite svieste su griežinėliais supjaustytomis česnakų skiltelėmis.

Baigiant kepti, kai vištiena apskrus, įpilkite riebios grietinėlės ir dar šiek tiek pakaitinkite. Įdėkite šaukštą garstyčių su grūdeliais ir gerai išmaišykite.

Patiekite su ryžiais ar daržovių salotomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai