© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite vištienos krūtinėles. Apkepkite iš abiejų pusių. Kai vištiena pagels ir suminkštės, sudėkite cukinijas ir svogūnus. Kepkite, kol cukinijos taps traškios.

Paruoškite česnakų padažą: keptuvėje išlydykite 2 šaukštus sviesto, suberkite česnaką. Po minutės suberkite miltus ir kaitinkite, kol gausite vientisos konsistencijos masę. Tada sudėkite likusius ingredientus ir maišydami kaitinkite, kol padažas sutirštės.

Galite patiekti su ryžiais. Pirmiausia sudėkite ryžius, ant jų - cukinijas, o ant viršaus - vištienos krūtinėles. Apipilkite padažu ir patiekite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai