© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite juostelėmis, sudėkite į keptuvę su aliejumi, įberkite prieskonių ir gerai apkepkite. Tada mėsą sudėkite į puodą, užpilkite grietinėle ir suberkite gerai nuplautus bei 1 val. vandenyje pamirkytus abrikosus ir razinas. Troškinkite ant silpnos ugnies nuolat pamaišydami. Po 15 min. nukaiskite ir patiekalą palaikykite šiltai.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai