Vištiena balto vyno ir čiobrelių padaže

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pabarstykite vištieną prieskoniais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 3–4 min. Tada ją atidėkite į šalį.

Atskirai pakepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus, česnakus ir citrinas. Taip pat atidėkite į šalį.

Į tą pačią keptuvę įpilkite vyno ir sultinio, kaitinkite, kol užvirs. Pavirę 4–5 min., į padažą sudėkite vištieną su daržovėmis.

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite apie 35 min., kol vištiena iškeps.

Papuoškite čiobreliais ir patiekite su ryžiais ar mėgiamais makaronais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų šlaunelės
3 šaukštas SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Citrinos
6 skiltelė Česnakai
100 ml Baltas vynas
300 ml Vištienos sultinys
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :