Vištiena balto vyno ir čiobrelių padaže

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
1min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Pabarstykite vištieną prieskoniais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 3–4 min. Tada ją atidėkite į šalį.

Atskirai pakepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus, susmulkintus česnakus ir riekelėmis supjaustytas citrinas. Taip pat atidėkite į šalį.

Į tą pačią keptuvę įpilkite vyno ir sultinio, kaitinkite, kol užvirs. Pavirę 4–5 min., į padažą sudėkite vištieną su daržovėmis. Tada kepkite orkaitėje apie 35 min., kol vištiena iškeps.

Papuoškite čiobreliais ir patiekite su ryžiais ar mėgiamais makaronais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Višttienos šlaunelės
3 šaukštas „Santa Maria“ mėsos prieskoniai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Citrinos
6 skiltelė Česnakai
100 ml Baltas sausas vynas
300 ml Vištienos sultinys
žiupsnelis Čiobreliai švieži
Porcijos: 4
Sudėtingumas :