© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 1min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Pabarstykite vištieną prieskoniais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 3–4 min. Tada ją atidėkite į šalį.

Atskirai pakepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus, susmulkintus česnakus ir riekelėmis supjaustytas citrinas. Taip pat atidėkite į šalį.

Į tą pačią keptuvę įpilkite vyno ir sultinio, kaitinkite, kol užvirs. Pavirę 4–5 min., į padažą sudėkite vištieną su daržovėmis. Tada kepkite orkaitėje apie 35 min., kol vištiena iškeps.

Papuoškite čiobreliais ir patiekite su ryžiais ar mėgiamais makaronais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai