Vištiena afrikietiškai

 (1)
Autorius: Gerda Nagrodskytė
Aštriai – rūgščiai – saldus vištienos troškinio variantas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustyti, papriką taip pat.

Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais arba galima ją prieš tai išvirti ir vėliau supjaustyti stambesniais gabaliukais.

Keliuose šaukštuose aliejaus pakepinti svogūną, įdėti druskos, pipirų. Vėliau įdėti ir supjaustytą papriką. Supilti trintus pomidorus savo sultyse, įdėti šiek tiek aštrumo, arba tiek, kiek norisi.

Sudėti pjaustytą vištieną. Padruskinti, papipirinti. Viską gerai išmaišyti ir leisti troškintis apie 20 minučių arba tol, kol vištiena bus išsitroškinus.

Pabaigoje, jeigu norisi saldumo, įdėti rudojo cukraus. Šis taip pat sutirštins padažą. Valgyti su ryžiais arba taip, kaip norisi.

Vištiena afrikietiškai
© Asmeninio archyvo nuotr.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Vištienos filė
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Saldžiosios paprikos marinuotos
1 indelis Konservuoti pomidorai savo sultyse
1 šaukštas Adžika
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Rudasis cukrus
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 1
Sudėtingumas :