Višta, troškinta su česnaku
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplautą ir nuvalytą vištą supjaustykite į 4 ar 6 dalis.

Įtrinkite druska ir česnakais. Apvoliokite miltuose, išplaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose.

Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Vištos gabalus sudėkite į puodą, įmeskite gabaliuką sviesto ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite garuose apie 15 minučių.

Patiekite su daržovėmis.

Itin tinka bruknių uogienė.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai