Viso grūdo ruginiai blynai su tuno įdaru
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Paimti dubenėlį, į jį suberti miltus, druską ir cukrų.

2. Ant miltų įmušti kiaušinius ir užpilti trečdalį pieno.

3. Maišyti tik kiaušinius ir pieną, esančius ant miltų. Miltus prie kraštų palikti nemaišytus! Kai kiaušinių ir pieno masė taps vientisa, vėl užpilti trečdalį pieno, maišyti visą masę. Galiausiai, supilti likusį trečdalį pieno ir gerai išmaišyti (geriausiai rankiniu plaktuvėliu).

4. Sudėti sviestą, išmaišyti ir palikti tešlą 30 minučių, kad pastovėtų.

Įdaro paruošimas

5. Sudėti visus ingredientus į dubenį ir išmaišyti, įberiant druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimas

6. Įkaitinti keptuvę, patepti sviestu ar aliejumi visą keptuvės plotą.

7. Pilti tešlą į keptuvę ir kepti ant mažos ugnies, kol blynas apačioje taps rusvas. Apversti.

8. Paruošus blynus, dėti ant jų įdarą ir susukti arba sulankstyti. Įdėti blynelius į specialius indus arba ant kepimo popieriaus ar folijos, kad nepriliptų.

9. Kepti orkaitėje.

Skanaus!

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai