Viščiukas su medumi, keptas aliejuje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Viščiuką nuplaukite ir nusausinkite. Prismaigstykite česnako skiltelių.

Aliejų sumaišykite su medumi ir gausiai aptepkite viščiuką. Pabarstykite pipirais ir druska.

Padėkite šaltai 3 valandoms pasimarinuoti.

Prispauskite kojas ir suriškite. Gilioje keptuvėje pripilkite iki pusės aliejaus, įkaitinkite ir dėkite viščiuką kepti.

Vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus.

Patiekite visą ar supjaustytą su džiovintais vaisiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai