Viščiukas su medumi, keptas aliejuje

 (1)
Viščiukas su medumi, keptas aliejuje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Viščiuką nuplaukite ir nusausinkite. Prismaigstykite česnako skiltelių.

Aliejų sumaišykite su medumi ir gausiai aptepkite viščiuką. Pabarstykite pipirais ir druska.

Padėkite šaltai 3 valandoms pasimarinuoti.

Prispauskite kojas ir suriškite. Gilioje keptuvėje pripilkite iki pusės aliejaus, įkaitinkite ir dėkite viščiuką kepti.

Vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus.

Patiekite visą ar supjaustytą su džiovintais vaisiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Viščiukas
1 šaukštas Aliejus
50 g Medus
5 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :