Visada pavykstantis obuolių ir duonos pudingas

Visada pavykstantis obuolių pudingas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baltos forminės duonos riekeles padalinkite į keturias dalis, o batono užteks perpjauti įstrižai.

Ant duonos užtepkite sviesto.

Likusiu sviestu ištepkite kepimo formą.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.

Į kepimo formą duonos trikampėlius ir obuolių skilteles sudėliokite pusiau gulsčius, pakaitomis, kad užeitu vienas ant kito. Reikia žiūrėti, kad apskrudęs duonos kraštelis būtų apačioje.

Suplakite kiaušinius, pieną, vanilinį cukrų, cukrų ir cinamoną.

Plakiniu užpilkite duonos riekeles.

Palikite 15 minučių pastovėti, kad duona suminkštėtų.

Dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.

Į nedidelį puodą supilkite grietinėlę ir rudąjį cukrų. Užvirkite ir virkite maišant ant mažos ugnies apie 5-7 minutes.

Supilkite padažą ant karšto pudingo ir palikite atvėsti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 riekelė Duona skrudinimui
3 vnt. Obuoliai
4 vnt. Kiaušiniai
500 ml Pienas
3 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Padažui
250 ml Grietinėlė (kavai)
3 šaukštas Rudasis cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :