Visada geras obuolių pyragas

Autorius: Vita
Nereikia daug sukti galvos: viens du ir padaryta.
© Vida Press
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
1.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kad jie suputotų. Į kiaušinių masę supilkite grietinę ir išmaišykite. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Suberkite juos į tešlą ir viską išmaišykite.

Pusę tešlos supilkite į kepimo formą, tada ant jos sudėkite pusę obuolių, užpilkite kitą pusę tešlos ir surikiuokite likusius obuolius. Pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 190 laipsnių.

Ištirpdykite 50 g sviesto ir sumaišykite su šaukštu rudojo cukraus bei cinamonu. Maždaug po 25 min, kai pyragas bus pakilęs ir beveik iškepęs, palaistykite pyragą sviesto ir cukraus mišiniu, kiškite atgal į orkaitę ir kepkite dar 15 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Miltai
500 g Obuoliai
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Rudasis cukrus
200 ml Grietinė
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Pyrago viršui:
50 g Sviestas
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Cinamonas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :