Virti varškėtukai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę pertrinkite per sietelį. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Gerai išminkykite.

Atsignybkite po gabaliuką tešlos ir išvoliokite iš jo ilgą ploną "dešrelę". Tada supjaustykite ją gabaliukais. Taip paruoškite visą tešlą.

Puode užvirkite vandenį, pasūdykite ir suberkite varškėtukus. Virkite pamaišydami, kad nesuliptų, kol iškils į paviršių ir dar 10 min.

Patiekite su grietine arba sviestu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Varškė
200 g Miltai
150 g Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :