VIRTAS varškės tortas

 (10)
Virtas varškės tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į verdantį pieną sudėkite varškę, supilkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol sutrauks pieną.

Supilkite viską į sūrmaišį ir palikite gerai nuvarvėti.

Padalinkite varškę pusiau.

Į vieną dalį įmuškite 4 kiaušinius, įdėkite 50 g. minkšto sviesto, smulkintus riešutus ir pusę cukraus.

Viską suverskite į puodą ir maišant kaitinkite, kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Sukrėskite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

Antrą varškės dalį sumaišykite su likusiais kiaušiniais, cukrumi, sviestu ir razinomis.

Kaitinant maišykite kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Atvėsinkite ir sukrėskite ant pirmo sluoksnio.

Pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Varškė
3 l Pienas
8 vnt. Kiaušiniai
100 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
5 šaukštas Migdolai (kapoti)
7 šaukštas Razinos
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 12
Sudėtingumas :