Virtas varškės tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į verdantį pieną sudėkite varškę, supilkite vanilinį cukrų ir maišykite, kol sutrauks pieną.

Supilkite viską į sūrmaišį ir palikite gerai nuvarvėti.

Padalinkite varškę pusiau.

Į vieną dalį įmuškite 4 kiaušinius, įdėkite 50 g. minkšto sviesto, smulkintus riešutus ir pusę cukraus.

Viską suverskite į puodą ir maišant kaitinkite, kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Sukrėskite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

Antrą varškės dalį sumaišykite su likusiais kiaušiniais, cukrumi, sviestu ir razinomis.

Kaitinant maišykite kol pasidarys vienalytė masė ir dar apie 10 minučių.

Atvėsinkite ir sukrėskite ant pirmo sluoksnio.

Pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai