© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Pagardinkite cinamonu.

Obuolius perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite labai plonomis riekelėmis.

Obuolių riekeles trumpam sudėkite į sirupą ir pavirkite, kol šiek tiek suminkštės.

Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 2 cm pločio juostelėmis.

Ant juostelių išdėliokite obuolių riekeles, kad pusė juostelės būtų ant tešlos, o pusė išlindusi.

Tešlos juosteles su obuoliais susukite į ritinėlį ir sutvirtinkite.

„Rožytes“ išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

Iškepusius pyragėlius apibarstykite cukraus pudra.

VIENS-DU: Pyragėliai su obuoliais „Rožytės“
© Shutterstock nuotr.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai