VIENS-DU: krevetės grietinėlėje

Autorius: Karolina
Kai netikėtai užklumpa svečiai, o laiko nėra, bet padėti ant stalo norisi kažką ypatingai skanaus.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi, spaudžiam česnaką. Pakepinam, kol pakvimpa, maždaug pusę minutes.

Beriam krevetes, kepinam, kol taps rausvos (3-5 min) arba mažiau, jei buvo ką tik virtos. Apibarstom druska, pipirais, žuvies prieskoniais pagal skonį. Pakepinam vos vos. Pilam grietinėlę, ir troškinam uždengę 3 min.

Patiekiam su česnakine duona. Duona mirkom į gautą padažą, užkandam krevete. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Krevetės tigrinės nelukštentos
250 g Grietinėlė
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Krapai
šlakelis Citrinų sultys
Alyvuogių aliejus
10 skiltelė česnak
Sudėtingumas :