Vienos kakava

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Recepto kilmė:
Austrijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais. Puode pakaitinkite pieną, maišydami medine mentele ištirpinkite jame šokoladą. Grietinėlę išplakite su cukrumi iki purios masės.

Į kiekvieną puodelį įpilkite espresso, paskui supilkite kakavą ir papuoškite plakta grietinėle.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 ml Pienas
100 ml Kava (espresso)
60 g Juodasis šokoladas (70 proc. kakavos)
200 ml Grietinėlė
1 šaukštas Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :